Op uw paasbest de pasen in. Wij halen en brengen u!

Op uw paasbest de pasen in. Wij halen en brengen u!

U wilt netjes gekapt de paasdagen in. Wassen en watergolven, een permanentje, netjes geknipt of uw kleur weer lekker opgefrist. Heerlijk om zo het paasweekend in te gaan. Maar wat als u niet op eigen gelegenheid naar onze kapsalon kunt komen?
Dan halen wij u toch gewoon van huis op? Binnen Zwolle voor slechts 4,30 euro. En we brengen u weer keurig gekapt thuis! Bel voor een afspraak 420 2442.
Vrolijk pasen!

Heb jij ook zo’n zin in het voorjaar?

Heb jij ook zo’n zin in het voorjaar?

Stap het voorjaar in en fris je eigen kleur op met totale haarkleuring, deel-kleuring of heldere high lights.
Hip en trendy!
MixxHair laat je stralen en geeft je de hele maand maart 50% korting op een hele basiskleuring.
Wij werken met producten van Goldwell waaronder Nectaya. Nectaya bevat geen ammonia en is verrijkt met natuurlijke extracten van bamboe en witte lotus. Het is speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige hoofdhuid of als u problemen heeft met andere kleurmerken.
Voor vragen over haarkleuring bel ons 038 420 24 42 of maak een afspraak.
Laat het voorjaar nu maar komen!

Nieuwe haartrend: vlechten

Nieuwe haartrend: vlechten

Was het knotje tot voor kort hip, nu mogen we weer vlechten! Het liefst ingewikkelde kunstwerkjes in lange haren. Strakke sexy kapsels die meisjesachtig mooi zijn en verleidelijk vrouwelijk. Vooral cornrows, ook wel bekend als boxer braids, zijn helemaal hot. Sterren als Kim Kardashian, Katy Perry en topmodel Romee Strijd worden er regelmatig mee gespot. We kunnen er geen genoeg van krijgen! Of je nu lang of kort haar hebt, je haar netjes of nonchalant wilt dragen: met vlechten kun je alle kanten op. Je ziet jonge kinderen al druk bezig om bij elkaar mooie motieven te vlechten. Combineer dit met een mooie haarkleuring en je bent in 2017 trendy bezig!

Ga naar Mixx Hair voor haarkleuring en trendy kapsels.
Bel 038 420 24 42

Mixx Hair  Belvéderelaan 105  8043 LW  Zwolle  Tel.: 038 - 420 24 42